trouwen_banner
Gaat uw binnenkort trouwen?

Bent u op zoek naar een huwelijkslocatie waar u in een gezellige sfeer kunt samenzijn met familie en vrienden? Dan is Partycentrum De Pandoer, op steenworp afstand van het hotel, de uitgelezen plek om jullie trouwerij te beleven. Hotel Huys van Heusden is een prachtige locatie om de mooiste dag van uw leven af te sluiten. Breng samen met uw kersverse man of vrouw de huwelijksnacht door in een Suite Deluxe en gun uw gasten hun rust in een van onze andere hotelkamers. ‘The day after’ praat u met z’n allen gezellig na aan onze rijkelijk gevulde ontbijttafel.

Hotelkamers

Hotel kamer Asten

De kamers in Hotel Huys van Heusden stralen warmte en comfort uit. Kosten noch moeite zijn gespaard om het u als gast naar de zin te maken. Geen kamer is hetzelfde, elke ruimte heeft een heel eigen sfeer.

Meer hotelkamers

Arrangementen

Arrangementen Asten

Hotel Huys van Heusden biedt veel speciale arrangementen, vaak in samenwerking met Paulus eten & drinken, Partycentrum De Pandoer, Golfbaan het Woold en Sportcentrum Move Your Body.

Meer arrangementen

Zakelijk

Werkruimte Asten

Spreekt gemoedelijk, kleinschalig en Bourgondsich u aan? Wij bieden een plek waar u ongestoord en inspirerend kunt vergaderen en daarna tot rust kunt komen in huiselijke sfeer.

Meer zakelijk

Ontwerp en realisatie Orange Design

© Huys van Heusden 2015