Restaurant

Natuurlijk kunt u zich tijdens uw verblijf in Heusden ook culinair laten verwennen. Gaat u voor de heerlijke mediterrane gerechten van Paulus eten & drinken of laat u zich onderdompelen in de sfeervolle omgeving van Restaurant Volentieri? Op vijf minuten afstand, vindt u in Asten ook tal van mogelijkheden voor een heerlijk avondje tafelen.

Paulus eten & drinken

Paulus eten & drinken Asten-Heusden

Paulus eten & drinken is een kwaliteitsrestaurant met een internationale keuken met mediterrane accenten. Paulus is gelegen naast het hotel en kenmerkt zich door de gezellige, huiselijke sfeer. Het is er genieten geblazen van de eerlijke, verse producten die op een heerlijke manier worden bereid. Wilt u hier graag dineren, dan is vooraf reserveren gewenst via T 0493 - 69 76 25. Op woensdagen gesloten.

Golfrestaurant Volentière

Restaurant Volentiére Asten-Heusden

Het sfeervolle golfrestaurant Volentieri, bij Golfbaan Het Woold, bevindt zich op een paar minuten rijden van het hotel. Laat u verrassen door de prachtig opgediende gerechten en de culinaire beleving die de chef u te bieden heeft. Een aanrader is het heerlijke 3-gangenmenu met keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten én als afsluiting een smakelijk nagerecht.

Ontwerp en realisatie Orange Design

© Huys van Heusden 2015