zakelijk_banner
Zakelijk

Bent u op zoek naar een plek waar u zich in alle rust kunt voorbereiden op uw afspraak of vergadering? Zoekt u een inspirerende omgeving waar u kunt vergaderen met uw zakenpartners, om na afloop met elkaar te socializen in een ontspannen en huiselijke sfeer? Huys van Heusden is de ideale plek om uzelf op te laden en te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Vergaderen of training volgen?

vergaderruimte-kl.480x0

Organiseert u een seminar, vergadering, workshop of training? Huys van Heusden biedt u een functionele ruimte voor zakelijke bijeenkomsten. Indien gewenst huurt u het hotel in zijn geheel af, zodat u alle kamers en faciliteiten tot uw beschikking heeft. U kunt kosteloos gebruik maken van WiFi en er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig op steenworp afstand.

Neem contact op

Overnachting

overnachting_kl

Huys van Heusden heet u van harte welkom in een oase van rust en gemoedelijkheid. Onze kamers ademen stuk voor stuk gezelligheid en intimiteit uit. Geen enkele ruimte is hetzelfde en kent zijn eigen unieke sfeer. Ervaar de charme van een kleinschalig hotel, waar alles in het werk wordt gesteld om u van alle gemakken te voorzien.

Boek kamer

Ontwerp en realisatie Orange Design

© Huys van Heusden 2015