golfen_banner
Golfen in De Peel

Bent u liefhebber van golf of wilt u graag kennismaken met deze sport? Breng tijdens uw verblijf in Huys van Heusden een bezoek aan golfbaan Het Woold. Zowel voor beginners als gevorderden is het meer dan de moeite waard om eens een swing te wagen. De holes zijn breed opgezet en op verrassende manieren bespeelbaar. Ook Golfbaan Stippelberg en Golfbaan De Swinkelsche in de nabije omgeving, zijn meer dan de moeite waard om als golfliefhebber eens te bezoeken.

Hotelkamers

Hotelkamer Asten

De kamers in Hotel Huys van Heusden stralen warmte en comfort uit. Kosten noch moeite zijn gespaard om het u als gast naar de zin te maken. Geen kamer is hetzelfde, elke ruimte heeft een heel eigen sfeer.

Meer hotelkamers

Arrangementen

Golfen in Asten

Hotel Huys van Heusden biedt veel speciale arrangementen, vaak in samenwerking met Paulus eten & drinken, Partycentrum De Pandoer, Golfbaan het Woold en Sportcentrum Move Your Body.

Meer arrangementen

Zakelijk

Werkruimte Asten-Heusden

Spreekt gemoedelijk, kleinschalig en Bourgondsich u aan? Wij bieden een plek waar u ongestoord en inspirerend kunt vergaderen en daarna tot rust kunt komen in huiselijke sfeer..

Meer zakelijk

Ontwerp en realisatie Orange Design

© Huys van Heusden 2015