de peel_banner
Activiteiten in De Peel

Nationaal Park De Groote Peel is een beschermd stuk natuur dat bekend staat om zijn prachtige flora en fauna. Het gebied leent zich uitstekend voor een bewonderenswaardige wandeling of fietstocht tijdens uw verblijf in Huys van Heusden. Speciaal voor de liefhebbers zijn daarom de mooiste fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Trek eropuit en ontdek kunst en monumenten, geniet van de vele natuurgebieden en Peelse landschappen en beleef waterrijke gebieden, bossen en heide.

Hotelkamers

Huys van Heusden_kamer02

De kamers in Hotel Huys van Heusden stralen warmte en comfort uit. Kosten noch moeite zijn gespaard om het u als gast naar de zin te maken. Geen kamer is hetzelfde, elke ruimte heeft een heel eigen sfeer.

Meer hotelkamers

Arrangementen

Huys van Heusden_golfen

Hotel Huys van Heusden biedt veel speciale arrangementen, vaak in samenwerking met Paulus eten & drinken, Partycentrum De Pandoer, Golfbaan het Woold en Sportcentrum Move Your Body.

Meer arrangementen

Zakelijk

overnachting_kl

Spreekt gemoedelijk, kleinschalig en Bourgondsich u aan? Wij bieden een plek waar u ongestoord en inspirerend kunt vergaderen en daarna tot rust kunt komen in huiselijke sfeer..

Meer zakelijk

Ontwerp en realisatie Orange Design

© Huys van Heusden 2015